Autocamper udlejning Worldwide

Autocamper udlejning Worldwide Foto: McRent

Autocamper leje i Europa:

McRent er Europas største udbyder af autocamper leje. Dethleffs Familie Stiftung, oprettede i 2004 McRent, så derfor er alle udlejnings køretøjerne naturligvis fra Dethleffs autocamper katalog. Du kan finde autocamper udlejning hos McRent, 19 steder i Tyskland. Der er udlejningssteder i Berlin, Hamburg, Leipzig, Hannover, Stuttgart, München, Frankfurt / Main, Düsseldorf / Mülheim, Mannheim, Regensburg, Karlsruhe, Aalen, Dortmund, Heidelberg, Lörrach, Freiburg, Emmerich og Isny. I Europa kan man for øjeblikket finde McRent autocamper leje 43 steder i Tyskland, Holland, Spanien, Frankrig, Portugal og Italien.

McRent tilbyder køretøjer, som ikke er ældre end tre år, og også vedligeholdelsen er i top. I den lejede autocamper kan du tage hele familien sikkert og komfortabelt med på ferie. McRent og dets partnere vil give en omfattende og intensiv undervisning i alle detaljer af køretøjet. Du behøver ikke at være bange for funktionerne, alt er omhyggeligt forklaret. Hvis ikke du vil starte din flexible ferie i Nord Tyskland, kan du springe mange unødvendige motorvejs kørsel over og flyve til distinationen i Europa. Mange af udlejningsstederne ligger i byer med en lufthavn i nærheden. Sammenlignet med andre rejse former er leje af autocampere ikke så dyrt.

Links: McRent, McRent udlejningssteder, Bordatlas, Promobil - autocamperpladser, ACSI - Mere end 9300 pladser i 29 lande.

Autocamper leje USA og Canada:

Road Bear utrolig populære i USA og det er ikke uden grund. De er rummelige, veludstyrede, komfortable, har automatgear og servo-styring og er generelt meget lette at køre. Flere og flere benytter sig af denne specielle ferieform og fordelene er mange. Når ferieboligen er sat på hjul, skal I ikke pakke ud og pakke, hver gang I ankommer til et nyt sted, og I er uafhængige af hotelovernatninger. I vælger selv ruten og kører den i jeres eget tempo, og der er rig mulighed for at tilpasse turen netop jeres ønsker.

Kvalitet er nøgleordet når man snakker om Road Bear's autocampere. Dette er netop grunden til at du skal leje en autocamper hos Road Bear. Deres mission er at du får en oplevelse som du sent vil glemme. Du kan leje din Road Bear autocamper i: Los Angeles, Denver, Las Vegas, San Francisco, New York og Orlando Du kan hente din autocamper alle dage mellem kl. 12 og 16. Autocamperen skal leveres tilbage mellem 8 og 10.30. Alle autocamper er rengjort både indeni og udenpå, med en fuld benzintank, vandtank og "propane" tank, ligeledes er der kemikalier til toilettet og toiletpapir. Forvent at du skal bruge en time når du skal hente bilen på papirarbejde, samt fremvisning af autocamperens funktioner. For at spare tid kan du checke ind online, denne service er mulig efter din booking blevet bekræftet og mindst fire dage før du skal afhente autocamperen. Husk du skal bruge dit Road Bear booking nummer når du skal checke ind online. Road Bear er de nyeste inden for udlejning af autocampere i USA. Fra 1980 hvor de byggede deres første autocamper til i dag har kunden altid været i centrum og kundetilfredsheden har altid været i top hos Road Bear. De yder en gratis 24 timers service alle hverdage, hvis der skulle ske en nødsituation, ulykke eller være tekniske problemer med køretøjet.

Ti grunde til at vælge Road Bear:

 • Road Bearn har den nyeste flåde af alle udlejningsfirmaer i USA. Alle køretøjskategorier er garanteret 2013-2014 modeller (1st indregistrering 2012-2013).
 • Alle køretøjer er udstyret med markise og generator, alle med slide-out og TV / DVD,
 • Største senge, friskvand tanke & udendørs bagageplads (ex. til kufferter ved envejs leje),
 • Valgfri høj kvalitet bekvemeligheds kit & Satellite Navigation System (GPS)
 • Attraktive envejs-leje mellem 6 placeringer
 • Faste priser incl. skatter og VIP-forsikring
 • Online booking / WEB-tjenester, online VIP-indtjekning, online billede database
 • Gratis lufthavn & lufthavn hotel shuttle
 • Køretøj gennemgang fra flersproget medarbejderstab
 • 24-timers nødhjælp
 • Schweizisk-tyske kvalitet i over 30 år
 • Klassificeret som nr. 1 Coachmen forhandler i 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011 & 2012
 • Vurderet som nr.1 WINNEBAGO udlejer i 2007
 • Vurderet som nr.1 klasse C-forhandler i Californien i 2007, 2008, 2010 & 2011 af Statistical Survey’s Inc
 • Nr. 190. af de Top 500 hurtigst voksende virksomheder i USA i 2007
 • Nyeste flåde i branchen: alle garanterede 2013-2014:
 • 19-22 ft med en bageste queensize seng og en over førerhuset seng og udvendig markise
 • 27-30 ft med 2 enkelt senge, slide out room til mere plads i de regnfulde dage, og en markise til de solrige dage
 • Alle Klasse C 19-32 ft campere har et udendørs camping bord
 • De fleste campere har "hårdttræ" gulve

Link: Road Bear

Cruise Amarica og Cruise Canada. I USA og Canada hedder en autocamper - Motorhome eller RV - Recreational Vehicle. Cruise America er et af de mest benyttede udlejnings firmaer i USA. Motorhomes/RV er populære i USA & Canada- og det er ikke uden grund. De er rummelige, veludstyrede, komfortable, har servostyring og automatgear og er generelt meget lette at køre. Flere og flere benytter sig af denne specielle ferieform. Leje af et Motorhome/RV er ingen sag. Dit almindelige danske EU førerbevis til personbil er gældende, men det er bedst at få et internationalt kørekort (udstedes på grundlag af dit danske hos borgerservice i din kommune), så er du helgarderet. Det er et krav, at du er fyldt 21 år, og alle, der skal være fører af køretøjet skal stå på lejeaftalen. Cruise America tillader ikke, at man starter sin tur samme dag, man ankommer til USA/Canada. Derfor er det nødvendigt med en overnatning, inden turen begynder. Cruise America’s priser varierer i forhold til sæson, sted og tilgængelighed, meget lig luftfartsselskabernes varierende priser. Generelt kan det siges, at jo tidligere du reserverer, desto lavere er prisen. For at finde frem til prisen på leje af en autocamper skal du bruge Online Estimate and Reservation funktionen øverst til venstre på Cruise Americas hjemmeside.

Der er 130 Cruise America udlejningscentre i USA, Canada og Alaska hvor du kan starte turen. På startdagen kontaktes udlejningscentret om morgenen, hvor tidspunkt for afhentning aftales.  Ved afhentning gives grundig instruktion i brug Motorhomet/RV, og det tager ca. ½-1 time. Afhentning sker normalt først om eftermiddagen, og returnering efter endt tur skal ske i tidsrummet kl. 09.00-11.00, aldrig senere, da der så tages betaling for et ekstra døgn. Alle udlejningscentre er lukket søndage og på Amerikanske/Canadiske helligdage. De fleste af Campgrounds of America's (KOA) ca. 600 campingpladser i Nordamerika har mange faciliteter at byde på som swimmingpool, restaurant og forretning. Hvis I ønsker at besøge en storby, er det ikke muligt at parkere med en RV, men der køre Shuttlebuser/tog til byerne og flere pladser arrangere busture til byerne. Sammen med rejsedokumenterne får I et KOA Value Card, der giver 10% rabat på overnatningsprisen på KOA's campingpladser. Priserne dækker; Statutory Liability Coverage, CDW Coverage, SLI (Supplement Liability Insurance) er inkluderet. Denne forsikring dækker selvrisiko op til USD 1 million, lokal skat på grundlejen og på alle forudbetalte ydelser og tillæg, KOA value kort og camping guide. Priserne gælder ikke: Vognudstyr (provisioning kit) – Pakken indeholder nødvendigt køkkenudstyr og koster kr. 818 pr. bil, Personligt udstyr (pr. person kit) koster kr. 450 pr. person, Pakken indeholder blandt andet sovepose/tæppe, pude med betræk, lagen og badehåndklæde. Colorado Road Safety Fee - USD 2 pr døgn plus tax, betales kun ved afhentning i Denver. Spring rejsebureauerne over over og spar penge. Skal du være længe væk kan man køber en brugt billigt hos Cruise America og sælge den igen, når turen er slut.

Links: Cruise America - på Norsk, KOA Campgrounds, Udlejningssteder i USA - Alaska og Canada, Camping Caanada, Park Canada, RVingUSA.com, RV Parks in Canada, Reserve America, Parks Canada.

Introduktion af køretøjer på Dansk:

EL Monte RV - The Perfect USA Motorhome Holiday, er et andet godt selskab i USA. Med en flåde på over 1800 autocampere, og det største udvalg af størrelser i USA, har El Monte RV den perfekte autocamper til din amerikanske ferie. El Monte RV har et udvalg af tur ideer, herunder overnatnings forslag og gode steder at se på din USA tur! Få rabat på tidlig bestilling. El Monte RV har gode tilbud på tidlig booking. Med en flåde på over 1800 autocampere i alle størrelser i USA, er El Monte RV kendt verden over for sine kvalitets autocampere. El Monte RV har 17 udlejningssteder over hele USA og tilbyder den internationale rejsende et udvalg af gateways fra New Englands smukke natur til den vidunderlige Vestkyst og Grand Canyon. Envejs leje er en mulighed ved leje af en autocamper. Du kan afhente på ét sted og aflevere et andet. El Monte RV tilbyder et bredt udvalg af autocampere på alle lokationer over hele USA. Disse spænder fra C-klassen 'cab over' autocampere, som varierer fra cirka 22 til 31 fod, til A-klassen, som er de største luksus autocamper. Mange af autocamperne er udstyret med en "slide out" mulighed for at udvide stue og soveværelse.

Links: El Monte RV, Ferie guide, Turforslag med mulighed for at ændre i dem, RV Campgrounds, Brændstofpriser,

Autocamper leje i Australien og New Zealand:

I 1995 blev KEA Campers lanceret som autocamper producent og udlejningsfirma i Auckland, New Zealand. I dag har KEA vokset til at omfatte fire fabrikker, et Camper Van og Autocamperservice & Retail Center i Auckland, og en række autocamper salgssteder på tværs af Australien og New Zealand - ud over at udleje en flåde på mere end 1.200 luksus køretøjer, bestående af camper vans, autocampere og 4WD campere i Australien, New Zealand, Sydafrika og Namibia. KEA har udlejning og salgsteder over hele Australien, herunder Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Perth, Sydney og Tasmanien samt New Zealand og sydlige Afrika, samt Namibia. KEA sortiment af nye og brugte autocampere består af to, fire og seks køje camper vans, autocampere og 4WD campere, som er specialbygget med KEA til komfort, sikkerhed og pålidelighed. Sortiment omfatter KEA Traveller 2 køje VW autocamper, KEA Freedom 2 kaj Ford Transit autocamper, KEA Dreamtime 4 køjes autocamper, KEA Endeavour 6 kaj autocampere og KEA Erobreren pop-top Toyota 4WD camper. Køretøjerne er fremstillet lokalt på egne fabrikker, og de er designet specielt til australske forhold. KEA udvalg af tidligere udlejede camper vans og autocampere tilbydes på en overkommelig måde at købe en kvalitet autocamper til en realistisk pris på. Dette er en overvejelse værd hvis man er længe på farten. Den kan sælges igen ved hjemrejsen. KEA tilbyder ligeledes afhentning i lufthavnen.

Links: KEA Campers, KEA Australia, KEA New Zealand, KEA Africa , Camping New Zealand, Camp Grounds Australia,

Apollo tilbyder en bred vifte af kvalitets-campere. Med en autocamper kommer du for alvor tæt på den smukke natur i Australien. Apollo er omhyggelige med at vedligeholde deres køretøjer, samt udstyre dem med gode udstyrspakker bestående af bl.a. kort og camping guide. Du kan hente og aflevere din Apollo autocamper på flere destinationer.

Link: Apollo

Momondo.com er en gratis, global rejsesøgemaskine, der gør det muligt for brugere i hele verden at finde og sammenligne priser på fly, hotel, billeje og pakkerejser. momondo sælger ikke noget, men giver en oversigt over tilgængelige priser og sender brugeren videre til udbyderen, hvor selve bookingen gennemføres.

Udover at være en rejsesøgemaskine tilbyder momondo også inspiration og rejsetips på bloggen, Inspiration

De er ikke et rejsebureau, de er ikke et flyselskab, de er ikke en booking-portal, og de sælger ikke flybilletter. Når du har foretaget din søgning på Momondo linker de videre til det flyselskab eller det rejsebureau, som udbyder billetten. Så bestiller du din billet direkte af flyselskabet eller rejsebureauet. Momondo sammenligner priser hos mere end 1000 rejsebureauer og flyselskaber. Momondo søger på tværs af dem alle – rejsebureauer, nationale luftfartselskaber, lavprisselskaber m.fl for at give dig et samlet overblik over markedet. Nogle gange er det billigst at bestille din flybillet direkte fra flyselskabet, på andre tidspunker kan du få dem billigst via et online rejsebureau, da de indkøber i store mængder. Rejsebureauer kan dog typisk kun bestille flybilletter fra nationale luftfartselskaber og ikke fra lavprisflyselskaber.

Link: Momondo

Tekniske arrangører af autocamper rejser:

Autocampers.dk: www.autocampers.dk

MyPlanet: www.myplanet.dk

FDM Travel: www.fdm-travel.dk

Team Benns: www.team-benns.com

Nyhavn Rejser: www.nyhavn.dk

Profil Rejser: www.profil-rejser.dk

 

Check Point Travel: www.cpt.dk

Risskov Rejser: www.risskovrejser.dk

Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)