Første camper på Hyundai fra #Camperliebe i Berlin

#Camperliebe #cl1 #Camperliebe #cl1 Fotos: #Camperliebe

Den første autocamper baseret på en Koreansk Hyundai H350, bliver produceret i Berlin af #Camperlife. Udefra kunne den ved første blik minde om Mercedes Sprinter. Selv siger en de 5 der står bag den nye camper at “ Hyundai H350 er det perfekte basis køretøj for en tidsmæssig moderne Camper, som jeg selv ville købe”

Især det indre med det attraktive førerhus, og med en 170 hk dieselmotor på 2,5 liter der opfylder Euro 6 normen, samt at den er godt udstyret og har en attraktiv pris, er årsag til at valget til den første Camper Van på Hyundai H350.

Firmaet #Camperliebe i Berlin der laver koreanske Hyundai kassevogne om til kompakte autocampere, består af to online marketingsfolk, to byggeeksperter og en salgsspecialist. Denne blanding gør, at endnu mere er planlagt end “bare” at opbygge en autocamper.

Den 6,2 meter lange Hyundai H350 har baghjulstræk og en totalvægt på 3500 kg. Ifølge fabrikanten har den en nyttelast på 485 kg. Camperen er udstyret med et navigationssystem med 8 “ TFT touch skærm, en on-board computer med bluetooth, håndfri tale, airbags til både føre og forsædepassager, APS og ESP, vognbaneskiftassistent, centrallås, aircondition og afkølet handskerum.

Møbeloverfladerne er lavet i slidstærkt HPL-finér. Skabene er grålige med mathvide låger. Væggene beklædt med Alcatara der giver giver hygge. Indretningen er klassisk med langsgående senge i bagenden, toilet/bad, hvor toilettet skjules når det ikke er i brug. En køkken del, en siddegruppe og drejbare forstole.

Camperen er komplet udstyret med Truma Combi 4 Plus, Isoterm kompressorkøleskab, der har en kapacitet på 130 liter, 100 liter frisvandstank og spildevandstank. Der er et dobbeltbrænder gaskomfur, plads til to 11 kg gasflasker, LED kørelys, et 95 Ah AGM batteri. Camperen er også monteret med udvendige tilslutninger til TV, gas, og vand. På medie siden monteret med Wi-Fi, LTE og fire USB porte. Hævetag der giver plads til yderligere to senge.

Den tyske pris på Hyundai Camperen er 58.500 Euro. Stiller du selv med køretøjet er prisen 29.500 Euro. #Camperliebe planlægger en produktion af modellen #cl1 i Brandenburg ved Berlin og yderligere præsentation af køretøjet.

#Camperliebe, Hyundai H350

 

Bedøm denne artikel
(3 bedømmelser)