Westfalia Club Joker 2020 på 5,3 meter med toilet

09 Feb 2020
681 gange
Westfalia Club Joker Westfalia Club Joker Foto: Westfakia

Lille Camperbus på lidt over 5 meter med højt tag og badeværelse bygget over VW T6.1 !.  Normalt har campere i denne størrelse ingen bad og toilet, højest et mobilt Porta-Potti. Bagerst i førersiden er der et bænketoilet, der kan adskilles fra resten af camperen med en foldevæg.

Den største ændring er det udvendige look. Westfalia har valgt de kraftfulde 2,0 liters turbudieselmotorer med 150 hk og 199 hk i Club Joker. Valgfri 4 hjulstræk er muligt på den største T6.1 motor.

Brusebad er der ligeledes blevet plads til. Det sker ved at rummet til badværelset forlænges mod midten med en foldedør og derved bliver til et vådrum. Eneste ulempe ved det at køkkenet overfor i passagersiden ikke kan benyttes imens.

Det lille køkken har to gasbrændere der fungere som komfur og har elektrisk tænding. Overfor ved siden af toilet og vådrum er et 50 liter kompressorkøleskab monteret.

Westfalia Club Joker  er velegnet optil tre personer. Der er som standard Isofix til fastgørelse af barnestole. Sammen med de kompakte demintioner øger det værdien til daglig brug, hvor den også kan stå lovligt i bestående parkeringspladsers plads markeringer.

Sengen under taget har målene 2,15 x 1,27 meter og har punkteleastiske fjedre. Den nederste seng, der består af den ombyggede siddegruppe har en liggeflade på 1,78 meter og en varierende bredde på mellem 83 cm og 100 cm bred. Optimal for en mindre voksen, ung eller barn.

Moderne teknologi

VW T6.1 leveres med start-stop system, der kan genindvinde bremseenergi, 16 tommer chassis, ESP med bremseassistent, ABS, ASR, EDS og Hillhold samt sidevindsassistent. Airbag til føre og passagen er inkluderet i basisprisen.

Ekstraudstyr

Komfortpakke inkluderer et radionavigationssystem med berøringsskærm, cruise control, kabine klimaanlæg, endnu et ovenlys oven over sengen, et multifunktionelt rat i læder og en LED-pakke med dæmpbar belysning.

Motoren kan opgraderes til 199 HK og firehjulstræk med 7-trins automatiskgearskifte, bagakseldifferentiale, anhængertræk, et bakkamera, parkpilot, vognbaneassistent eller et 17-tommer chassis.

Længde  5,29 m, bredde 1,90 m, højde 2,80 m. Tilladt totalvægt 3,0 t

Pris: forhør hos Dancamper

Link: Westfalia