Find din autocamper i Tyskland

Hvis du vil spare penge på køb af en auocamper, hvad enten du ønsker at benytte den i Danmark eller Tyskland, kan du gøre et godt køb ved at handle i Tyskland. Der er ingen afgift på på tyske autocampere, momsen er med 19 %, lavere og der er ingen fordyrende mellemled i form af en importør. I Tyskland skiltes der med rabatter, og har du talegaverne i orden, har du mulighed for yderligere reduktion. Såkaldte "overgemte" autocampere er stærkt nedsat, og er forgående års modeller. Mange autocampere er desuden monteret med meget ekstra udstyr, som du skal betale afgift af, hvis det er fabriksmonteret. Priser på autocampere er 40-50 % lavere end i Danmark. Hvis du får efterfølgende får monteret udstyr, som markise, cykelstativ, ekstra batteri mv., er det en god ide´ at betale det på en separat regning. Du kan jo også efterfølgende få det monteret. Hvis du har planer om at hjemtage en autocamper til Danmark, skal du være opmærksom på, at det ikke er din fakturapris du bliver afgiftberegnet af, men handelsprisen.

Hvis du starter forkert og du efter at have søgt bindende svar hos SKAT opdager fejlen er der intet som kan stoppe processen, og du bliver nødt til at gå i Motor Ankenævnet, for at retfærdiggøre din fejl, og det tager mellem 6 og 12 måneder. Du kan også søge hjælp mod betaling, som let opvejer din fejl.

Det kan også være at drømmeautocamperen ikke forhandles i Danmark. Danmark udbyder mindre end 30% af det totale antal autocamper mærker.

Forhandles ønske autocamperen ikke i Danmark, vil man garanteret finde den på mobile.de eller Caraworld.de. Det er de største autocamperportaler overhovedet, med mere end 40.000 nye og brugte autocampere i alle afskygninger inklusiv RV fra USA. Der gives rabatter i stor stil, og der skiltes med dem. Mange af dem er monteret med meget ekstraudstyr. Pakker med ekstra udstyr tilbydes også til, absolut særpris i forbindelse med køb.

        

Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)