Mandag, 24 Februar 2020

Kompakte autocampere er populære. I 2020 havde “Danish Camping Award” valgt at dele autocampere op i to kategorier. Hobby Vantana K 65 ET On Tour er en autocamper i kassevognsegmentet eller Van som de også kaldes, og den vandt i kategorien Autocamper Vans. Vinderen som Hobby selv betegner som en indstiger model, tilbyder alt hvad hjertet begære af komfort. Den har en startpris med enkelt senge på kun 499.950. I den pris kommer modellerne på basis af FIAT Ducato 2,3 l - 120 Multijet, Euro 6d-TEMP, 2,287 ccm, 88 kW / 120 hk, uden start/stop teknologi, Fiat light chassis, originale 15” Fiat stålfælge, 75 liter dieseltank

Hobby Vantana Ontour kommer standard med en hel del udstyr såsom: El-opvarmede elektriske sidespejle, bordcomputer, dieselpartikelfilter, ESP incl. ASR Hillhold og TRACTION+, fører- og passagerairbag, elektriske vinduer, stænklapper foran, centrallås med fjernbetjening, fører- og passagersæde med armlæn "Captains Chair" - drejelig og højdeindstillelig, gardin ved for- og sideruder, hylde over førersæderne, B6-varmeisolering og XPS skum, GFK bund med XPS isolering, myggenetsplissé for skydedør, opbevaringsplads i gulvet, øskner i garage, fuldt udtrækkelige skuffer, rustfri stålvask, 2 gasblus, glasafdækning og elektronisk tænding, koldskumsmadrasser - delbar, vippebar sengebund, kompakt toiletrum med integreret brusekabine, bruseforhæng, udtrækkelig håndbruser, oplukkeligt vindue i mælkeoptik på toilet, 95 Ah AGM forbrugsbatteri, Hobby betjeningspanel, LED belysning i beboelse, TRUMA Combi 4 inkl. 10 L varmtvandsbeholder og frostsikringsventil.

Hobby Vantana opfylder enhvers grundliggende behov. Udover Ontour modellen er der også mulighed for modellerne De Luxe og Premium, der adskiller sig hvad angår motorspecifikationer, udstyrspakker og sporty design udvendig.

Forhandles af:

Heiselberg Auto, Esbjerg
Silkeborg Caravan Center

Link:

Hobby

Udgivet i Autocamper nyheder

Niesmann + Bischoff er en en af Europas førende producenter af ekslusive autocampere, der går fra succes til succes. At autocampere fra Niesmann + Bischoff er et af top mærkerne, ses bla. I  den nylige afholdte “Årets populære autocampere” i Tyskland, hvor Niesmann + Bischof autocampermærket fik ikke mindre end tre topplaceringer af de tyske autocamper ejere og interesserede i magasinet Promobil med deltagelse af mere end 16.000 respondenter der kunne vælge årets populære autocampere. Niesmann + Biscoff der producere tre modelrækker, fik i 2017, 2018, 2019 og nu i 2020 en 1. Plads for deres Niesmann + Bischoff Flair i kategorien “Liner”. I 2018, 2019 og nu 2020 en 1. Plads for deres model Arto i kategorien “Integrerede over 80.000 Euro” og en 2. plads i 2017 og ligesom i 2018, 2019 og igen i 2020 en 2. Plads for deres model Smove i kategorien “Delinegrede over 60.000 Euro” samt en 1. plads i 2017.

Niesmann + Bischoff har en liste af anerkendende priser

I 2014 vandt Niesmann + Bischoff med både Flair og Arto det største britiske autocampermagasin MMM´s  “MMM Award” for de bedste luksus autocampere

Vandt i 2015 prisen “ Red Dot  Design Award, 2015”, der er den største verdensomspændende produktkonkurrence for design i høj kvalitet.

Arto vinder “German Design Award, 2016”. I prisen berømmes arbejde, hvis design afslører særligt vellykkede aspekter - en pris, der hædre engagementet hos virksomheder og designere

N+B Flair fik i 2017 “Plus X Award” for høj kvalitet, design, komfort og funktionalitet. Med mere end 600 internationale deltagende mærker, betegnes Plus X Award som den mest betydningsfulde innovationspriser for teknologi, sportslighed og livsstil, og er ment som en orienteringshjælp for slutbrugere.

Ligeledes i 2017 vandt Flair “ German Design Award, 2017”. Juryens begrundelse var blandt andet at Flair formår at besejre konkurrende mærker i topkvalitet og at den har bevist at den kan det.

Desuden har Niesmann + Bischoff i 2019 modtaget prisen for den mest familievenlige virksomhed med over 100 ansatte i Mayen-Koblenz området.

Niesmann + Bischoff har hævet baren

Firmaet har base i Polch, nær Koblenz og Mosel, i den tyske delstat Rheinland- Pfalz og har udviklet sig til autocampere i luksusklassen. Virksomheden har siden 1996 været en del af Erwin Hymer Group. Siden da er firmaet gået fra succes til succes.

Niesmann + Bischoff tilbyder i øjeblikket tre produktserier, hvoraf to er videre udviklet og en er ny. Flair (1994), Arto (1998) og Smove der er fra 2016. At der er lagt vægt på en høj kvalitet og et enestående design har fortjent givet virksomheden de mange priser og udmærkelser.

Niesman + Bischoff er pionerer når det drejer sig om sikkerhed i autocampere og stadig de eneste på markedet der i Liner segmentet har Airbags som standard. De er et af de få producenter der har udført crashtest på deres autocampere. Link: YouTube

De nuværende modeller har givet Niesmann + Bischoff et kæmpe løft i forhold til tidligere modeller og det skyldes ikke mindst Design-Schmiede Studio SYN, der har designet de tre nuværende modeller bestilt af Niesmann + Bischoff. Resultatet er blevet til en ægte komfort oplevelse med sporty linier. Design-Schmiede Studio SYN står også bag en større del af Hymer Gruppens andre modeller inden for campingvogne og autocampere samt ligeledes den højt roste Vision Venture fra Hymer, der er et unikt bud på fremtidens autocamper.

Innovation er en integreret del af Niesmann + Bischoff og virksomheden søger hele tiden nye forbedringer. N+B produktudvikling har også fundet ud af at de klassiske kunder; dvs pensionerede par over 60, er ved at blive indhentet af familier med børn, der ønsker at tilbringe deres fritid i luksuriøse autocampere. Også hos forhandlernes udlejningsafdelinger mangler denne type modeller indtil videre.

En smart investering

Hagl, trægrene og det vi kender alt for godt, nemlig vedvarende regn - taget på en autocamper skal kunne modstå en hel del . Brugen af glasfiberarmeret plast med ekstra højt indhold af glasfiber og en høj grad af tæthed, er med til at give en optimal beskyttelse af et af autocamperes mest udsatte steder og medvirker til at gøre taget robust og ridsefast, ligesom mange andre benyttede komponenter, takket være den høje stivhed i campingkassens opbygning og høj kvalitet af møblerne. Sammenlagt giver det en lydløs kørsel unden nogen for for raslen og knirken.

For at opnå en høj standard er valget af materialer afgørende, som f.eks valg af træfilm til møbler er ridsebestandigt, at møbel polstring kan holde til mange tusinde slidcyklusser og at valget af skum til sideflader har en høj siddekomfort. Det er smart investering, når der er betalt for et særdeles holdbart produkt. Ganske vist dyrere end mange andre mærker, men til gengæld en god investering i et produkt der kan holde til at blive brugt, og en lang levetid med en høj gensalgsværdi. Her er der tænkt løsninger helt ned i detaljen.

Link: Niesmann + Bischoff


Foto: Niesmann + Bischoff

Udgivet i Autocamper nyheder